Přátelé včelaři, v těchto dnech každý z vás dostane e-mail s tiskopisem objednávky na letní dobrovolné léčivo. Prosím, zájemci vyplňte tento tiskopis a odešlete mi ho na můj e-mail jirihubka@post.cz, co nejdříve, nejpozději do 25.2.2023, což je termín naší VČS. Na této VČS bude možno ještě objednávku doplnit a bude tam objednávka uzavřena. Chceme tím dát možnost včelařům, dostat toto léčivo ještě před nasazením medníků. Druhá etapa objednávky tohoto léčiva bude ještě cca v polovině června s dodáním během léta. Věřím, že většina včelařů využívá tyto léčiva ke snížení zátěže včelstev na varrou a jako obranu proti virovým chorobám.

Pokud byste někdo avizovaný e-mail nedostal, okamžitě mě kontaktujte (777576002), asi máme na vás špatnou e-mailovou adresu.

Jak jsem se již výše zmínil, budeme mít 25.2.2023 naší výroční členskou schůzi. Na tuto VČS vás výbor srdečně zve. Dostanete pozvánku v nejbližší době, bude opět v KD na Rudě  a bude po obědě doplněna zajímavou odbornou přednáškou externího zkušeného včelaře.

Ing. Jiří Hubka