Po krátké přípravě a páteční montáži, o kterou se postarali přátelé Hubka, Andrášek a Müller, jsme mohli hrdě přivítat první posvícenecké návštěvníky.

Výstava úspěšně proběhla od sobotního rána až do pondělního poledne, Snažili  jsme se zvednout povědomí o včelaření v našem regionu: Kozojedy, Smilovice, Pochvalov, Kroučová, Řevničov, Třtice, Nové Strašecí, Ruda a Rynholec. 

Řada návštěvníků byla okouzlena pohledem do proskleného úlu na živé včely, potěšena odborným výkladem našich zkušených včelařů Jiřího Hubky a Pavla Andráška. Zvědavci se mohli podívat do útrob rozloženého úlu a prohlédnout si nástěnné tabule o životě včel.  Mlsnější návštěvníci pak po ochutnávce několika druhů medu využili možnost jeho nákupu, o který se po oba dny starala naše aktivní členka Marina Fediková. 

Všem co se podíleli na přípravě výstavy, starali se o příchozí a prodej medu během tří dnů patří mimořádné poděkování. Nesmíme však ani zapomenout na pomoc od přítele Ibla z Třtice, který poskytl včelstvo pro prosklený úl.  Takže všem velký dík!

(dm)